Privacy
Orthopedagogische Praktijk de Groei


~ Privacyverklaring ~
Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.


Waarom ik jouw gegevens bewaar

Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres en telefoonnummer) zijn alleen voor mij bestemd. Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de weg die wij samen binnen een hulpverleningstraject  zijn aangegaan.

Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens als we een afspraak plannen. Zie je na een kennismaking af van een traject dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem.


Verwerken persoonsgegevens

Mocht je willen starten met een traject, dan zal ik meer persoonlijke informatie van jou te weten komen. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij mij. Mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming en zal ik dat ook via jou laten gaan.


Beveiliging

Mijn site is alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Ik heb een betrouwbare server vertrouw op de bescherming van gegevens door one.com

Ik gebruik met deze sites voor zover ik weet geen cookies.


Jouw rechten

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.Orthopedagogische Praktijk de Groei - www.op-degroei.nl -  06-19452247 - m.c.schaefers@op-degroei.nl