Mindfulness


Mindfulness


Wil jij graag minder gestresst zijn en beter om kunnen gaan met stressvolle situaties?

Wil je lekkerder in je vel zitten en minder piekeren?

Wil jij meer genieten van je kinderen in plaats van te verzanden in de stress van het opvoeden?

Wil je beter slapen en meer genieten van het leven zonder je steeds zorgen te maken over dingen die gebeurd zijn of dingen die gaan komen?

Wil je rustig na kunnen blijven denken als er iets aan de hand is binnen het gezin waarvan je emoties nu nog alle kanten van op schieten?

Wil jij je beter kunnen concentreren?

Wil je meer zelvertrouwen, meer rust en ontspanning?


Dan is mindfulness echt iets voor jou!


Mindfulness is het richten van je aandacht op het hier-en-nu. Het is uit de "doe-modus" stappen, en in de "zijn-modus".  Even uit de automatische piloot die ons door ons leven leidt.


Met mindfulness kun je intenser en meer ontspannen leven. Je bent meer aandachtig en opmerkzaam voor wat er bij jou gebeurd; je leert je gedachten op een andere manier zien en begrijpen en je leert je aandacht richten op wat voor jou belangrijk is. Je leert opmerken welke emoties door je heen gaan of wat je in je lichaam voelt.


Doordat jouw bewustwording vergroot wordt, leer je beter je grenzen bewaken. Je leert luisteren naar jezelf, op een vriendelijke en positieve manier.


Praktijk de Groei biedt verschillende mindfulness (groeps) trainingen en individuele sessies. Deze bestaan uit zowel zitmeditaties als mindful bewegen, waarbij we ook gebruik kunnen maken van de buitenlucht.


- 8 weekse training Mindful Parenting (groep en individueel)


- 8 weekse training Mindful met je Baby (groep en individueel)


- 8 weekse training voor volwassenen met stress / burn-out klachten


- Individuele sessies mindfulness voor kinderen, jongeren en volwassenen


- Op mindfulness gebaseerde therapie met behulp van paarden


Wil jij graag mee doen in een mindfulness training? Hou de website in de gaten voor nieuwe data. Voor een training start vindt er altijd een intake gesprek plaats. Voor individuele sessies kan je uiteraard altijd aanmelden.
Orthopedagogische Praktijk de Groei - www.op-degroei.nl -  06-19452247 - m.c.schaefers@op-degroei.nl