Privacy

 

 

 

Orthopedagogische Praktijk de Groei

 

~ Privacyverklaring ~

 

 

 

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.

 

Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Mariƫl Schaefers. De eigenaresse van Orthopedagogische Praktijk de Groei, gevestigd in de Bilt, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58955607.

 

 

 

Waarom ik jouw gegevens bewaar

Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres en telefoonnummer) zijn alleen voor mij bestemd. Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de weg die wij samen binnen een hulpverleningstraject zijn aangegaan.

Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens als we een afspraak plannen (face to face of bijvoorbeeld via Skype). Zie je na een kennismaking af van een traject dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem.

 

Verwerken persoonsgegevens

Mocht je willen starten met een traject, dan zal ik meer persoonlijke informatie van jou te weten komen. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij mij. Mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming en zal ik dat ook via jou laten gaan.

 

Beveiliging

De gegevens die ik van jou ontvang en de informatie die ik noteer tijdens een traject worden allemaal in een beveiligd digitaal cliƫntendossier gezet.

Mijn sites (www.op-degroei.nl en www.mindfulinjeleven.nl) zijn etalages, alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Ik heb een betrouwbare server vertrouw op de bescherming van gegevens door one.com

Ik gebruik met deze sites voor zover ik weet geen cookies.

 

 

Je kan er dus gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is. Maar dat zal niet snel voorkomen.

 

 

Jouw rechten

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orthopedagogische Praktijk de Groei - www.op-degroei.nl - 06-19452247 - m.c.schaefers@op-degroei.nl